Abdurrahman Özciğer Yolculuk devam ediyor. Abdurrahman Özciğer
top of page
  • Yazarın fotoğrafıAbdurrahman Özciğer

Yolculuk devam ediyor.

1990-2016 arasında, bankacılık/finans alanında 26 yıllık kurumsal yaşamımda; Müfettiş Yrd, Müfettiş, Müdür Yrd, Müdür, Genel Müdür Yrd, Genel Müdür, Yönetim Kurulu Üyesi unvanları ile çalışarak harika insanlar kazandım.


2016 yılında koçluk, mentorluk, eğitmenlik ve danışmanlık alanlarında yeni bir yolculuğa çıktım. Eylül 2016 ayında, Flow Coaching Institute'de tamamladığım #ICF (International Coaching Federation) akredite profesyonel koçluk eğitimi sonrasında, FCPC (Flow Certified Professional Coach) unvanı alarak, kurumsal ve bireysel müşterilere yönetim, kariyer koçluğu alanlarında profesyonel koçluk yapmaya başladım. Bir taraftan da eğitimler, koçluklar ve mentorluklar almaya devam ettim.


Gerekli koçluk tecrübesi sonrasında girdiğim sınav sonucunda, 29.10.2018 tarihinde, ICF-#ACC (Associate Certified Coach) unvanı aldım.


Abdurrahman Özciğer Yönetici Koçu ICF ACC

Kişilerin, potansiyelini maksimize eden, yaratıcı akışlar içine girmesi için ilham veren, liderlik becerilerini geliştiren, iş birliği sürecinde koçluk yolculuğum devam ediyor.


Bana bu süreçte; farkındalık, istek, motivasyon, cesaret, azim, öğrenme, eğitim ve destek sağlayan, başta Ailem olmak üzere, Flow Ailesine, Koçlarıma, Mentorlarıma ve her seansta gelişme fırsatı sunan Danışanlarıma çok teşekkür ediyorum.

Sevgiler

14 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Deniz Size Ne Söylüyor?

Denizin, bana neler söylediği ile ilgili aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz. Sevgi ile kalın. https://www.abdurrahmanozciger.com/blog/denize-acilmaya-hazir-misiniz

bottom of page
Abdurrahman Özciğer