Abdurrahman Özciğer Etkin Kurumsal İletişim Eğitimi Abdurrahman Özciğer
top of page
  • Yazarın fotoğrafıAbdurrahman Özciğer

Etkin Kurumsal İletişim Eğitimi



Kuruma özel tasarladığımız eğitime, iletişim temelleri, stratejileri, riskleri ve sorumlulukları kapsamında kurum içinde etkin iletişim geliştirmek isteyen yöneticiler katıldı.


Hedeflere ulaşmak amacıyla iletişim temelleri ve süreci çerçevesinde paydaşların iletişim stillerini tanıyarak saygılı ve etik iletişim stratejileri geliştirmek, kurumsal verilerin korunması kapsamında iletişim riskleri ve sorumlulukların netleştirmek, kurum içinde etkin iletişim geliştirmek konularında örnek olaylar ve uygulamalar yoluyla yaptığımız #eğitim ve #gelişim çalışması çok verimli geçti.



Hattat Holding Kurumsal Kültürünün insana değer veren öğelerini eğitim organizasyonunun titizliğinde, katılımcılarının davranışlarında ve misafirperverliğinde gözlemledim. Mükemmel organizasyon, misafirperverlik için Hattat Holding İnsan Kaynakları ve Organizasyonel Gelişim Yöneticisi İlker Selvi ve ekibine çok teşekkür ediyorum. 


Eğitimi organize eden MESS Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası MESS Eğitim Vakfı na, eğitim sürecindeki takip ve destekleri için Eğitim ve Gelişim Yöneticisi Çağlar Soylu ve ekibine çok teşekkür ediyorum.


MESS Türkiye Metal Sanayicileri Sendikası üyesiyseniz, 2024 yılı eğitim kataloğu için MESS Eğitim Vakfı ile temas kurabilirsiniiz.


Sevgi ve Saygılarımla

10 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page
Abdurrahman Özciğer